Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 0

Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/themes/duotive-two/includes/wordpress-reset-functions.php on line 0
Verjaardagsfeestjes | Maaslandse Wintertuin

Verjaardagsfeestjes

Verras uw kinderen en hun vriendjes                                                              
met een origineel verjaardagsfeestje ! 

Wat is er leuker dan je samen uitleven op het ijs? Voor ons verjaardagsarrangement geldt een all-in-prijs per kind en begeleiding. (begeleiding verplichte deelname)

Bij ons kan je terecht voor een feestje waarbij iedereen de schaatsen aanbindt. Trek je handschoenen aan, zet je muts op je hoofd, de schaatsen aan de voeten en de pret kan beginnen! De verjaardagsfeestjes zijn reeds jarenlang dé succesformule op de I-jsbaen. Om alle kinderen nog beter tot dienst te kunnen zijn, werden de verschillende arrangementen herbekeken en uitgebreid. Elke formule wordt voorafgegaan door een stevige schaatsbeurt voor wie dit wenst. Het verjaardagsfeestje kan starten vanaf 5 betalende personen.

Wij zorgen voor uitstekend ijs, aangename DJ-Matic muziek, goed zittende huurschaatsen en een verzorgd onthaal in de cafetaria. Jullie zorgen voor een feestvarken, leuke mensen en een hele boel plezier… de ideale mix voor een feestje om nooit meer te vergeten! Onder het overzicht kan je een uitgebreide omschrijving per feestje vinden.

De feestjes gaan door tijdens de recreatieve schaatsbeurten op woensdag- en zaterdagnamiddag voor kinderen tot 12 jaar. Op andere dagen kunnen eveneens kinderfeestjes gegeven worden mits een supplement van €1,50 / pp. met een minimum van 8 personen. (begeleiding word steeds meegerekend bv. 6 kinderen + 2 volwassenen = 8 x €1,50 )

I-jskawt de bèste. Reserveren is verplicht

klik voor download de feestmenu

Wat moet je doen?
Je feestje wordt ofwel telefonisch, per e-mail of on-line gereserveerd. Bij je aankomst in de schaatshal geef je het aantal deelnemers door en de keuze van het menu.

Het standaard kinderfeestje: €10,00

 

Al jaren het FEESTJE in de wintertuin. Lekkere dikke frietjes met een snack. De snack bestaat uit of een frikadel, kipnuggets (4stk) of bitterballen (4stk) met een drankje natuurlijk – keuze uit alle frisdranken twv €2:00 (cola, fanta, sprite, ice tea, waters, fristi, cecemel, sinaasappelsap, appelsap). Als dessert krijgt iedereen die meedoet aan het feestje een ijsje (vanille/aardbei).
Terwijl jullie je uitleven op het ijs zorgen wij dat het eten met verse ingrediënten wordt voorbereid. Einde van de schaatsbeurt (om 16:30) is het begin van het eetfestijn.

Praktisch: €10,00 per persoon (ook volwassenen)
vanaf 7 betalende kinderen, de feestneus als 8′ kind gratis
vanaf 10 betalende kinderen 2 begeleiders gratis
reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt.

 

Het pannenkoekenfeest: €10,00

Voldoende geschaatst, warmte opzoeken en napraten over de schaatspret met een foute pannenkoek met siroop, bruine of witte suiker. Alles doorspoelen met een drankje natuurlijk – keuze uit alle frisdranken twv €2:00 (cola, fanta, sprite, ice tea, waters, fristi, cecemel, sinaasappelsap, appelsap).
Liever alles met poffertjes, het kan zonder probleem, alleen even melden aan de balie tijdens het aanmelden en betalen.
Wij maken het deeg en bakken alles tijdig af terwijl jullie je uitleven op het ijs. Einde van de schaatsbeurt (om 16:30) is het begin van het eetfestijn.

praktisch:
€10,00 euro per persoon (ook volwassenen)
vanaf 7 betalende kinderen, de feestneus als 8′ kind gratis
vanaf 10 betalende kinderen 2 begeleiders gratis
reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt.

 

Supplement – Eigen feesttaart: €1,00

Nieuw, nieuw. Dit supplement kan alleen geboekt worden in combinatie met één van de bovenvermelde feestjes.

Jullie brengen zelf de taart mee die jullie na de feestmaaltijd willen verorberen. Wij zorgen voor de nodige propere bordjes en bestek, natuurlijk ook een groot en scherp mes om de lekkere smaakvolle taart aan te snijden. En tot slot doen wij natuurlijk ook de afwas.

praktisch:
€1,00 euro per persoon (ook volwassenen)
Alleen te boeken bij een ander feestje als supplement. (bij minimaal 7 betalende kinderen)

Maaslandse Wintertuin,

Gewoon,

IJskoud de beste (I-jskawt de bèste)

 

Beste bezoeker,

De Maaslandse Wintertuin is op dit ogenblik gesloten.

Wij zijn op zoek naar positieve overnemers.

Wij stellen alles in het werk om

opnieuw open te zijn op 1 december 2018.

Sorry voor het ongemak.