Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 0

Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/themes/duotive-two/includes/wordpress-reset-functions.php on line 0
Verhuur Polyvalente zaal | Maaslandse Wintertuin

Verhuur Polyvalente zaal

Onze polyvalente zaal – Taverne (ong. 400 pers) kan gehuurd worden voor vergaderingen, feestjes, babyborrels, … U beschikt over een gezellige locatie voorzien van een professionele keuken, toog, meubilair enz.

En dit allemaal voor een zeer betaalbare prijs !!!

Voor meer info : info@maaslandsewintertuin.be

Tip: Combineer uw feestjes met schaatsen op de gezelligste schaatsbaan van de Maaskant !!!!


FEEST, RECEPTIE, BEURS

 

of een evenement Winter en Zomer

De Maaslandse Wintertuin biedt je de gelegenheid om een receptie of feest te organiseren voor je vrienden, familie of collega’s winter en zomer.

Het winterseizoen van de Maaslandse Wintertuin loopt van na de zomervakantie tot en met de paasvakantie. In die periode is de Maaslandse Wintertuin een schaatsaccommodatie met een geheel eigen sfeer. In het zomerseizoen ligt er geen ijs en dan biedt deze hal de gelegenheid voor beurzen, evenementen,sportkampen, ed.

De Maaslandse Wintertuin biedt u de volgende accommodatie:
Een schaatspiste van 30 op 60 meter, kleedkamers met douches, sanitaire voorzieningen, schaatsverhuur en schaatsshop tijdens het winterseizoen, een blokhut ingericht als cafetaria, direct toegankelijk vanaf de ijsbaan, een ruime cafetaria boven met overzicht over de schaatsbaan,uitgerust met keuken, een appartement met slaapgelegenheid voor 20 personen en sanitaire voorzieningen.

De Maaslandse Wintertuin is bij uitstek geschikt als locatie voor uw uitstapje.
Dit kan zijn met uw vereniging, uw collega’s of uw vrienden. Het cafetaria biedt ruimte om te vergaderen, een receptie of feest te organiseren. In het winterseizoen kan het gecombineerd worden met schaatsen of eventueel met een ijshockeywedstrijd ‘just for fun’. In het zomerseizoen kan je een feest houden boven of beneden in de cafetaria. De hal beneden kan dan eventueel gebruikt worden als overdekte speelruimte of om een happening te organiseren. De hal beneden heeft een oppervlakte van 1800 m2. De cafetaria boven heeft een oppervlakte van 350 m2 en biedt 200 zitplaatsen.

Wat uw wensen ook zijn, het arrangement wordt op maat gemaakt naar uw specifieke vragen.
Laat U verrassen door onze mogelijkheden, informeer of reserveer op info@maaslandsewintertuin.be of Tel. 00 32 (0) 89 75 60 19.
Kom eens een kijkje nemen: Sportlaan 25, B-3680 Maaseik.