Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 0

Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/themes/duotive-two/includes/wordpress-reset-functions.php on line 0
Scholen | Maaslandse Wintertuin

Scholen

Van maandag tot en met vrijdag kan gereserveerd worden tijdens de schooluren. Tijdens de schoolvakanties zijn de voormiddagen tijdens de week beschikbaar voor groepen (reservatie verplicht). Het Maaslandse Wintertuin team wenst op afspraak te werken om een vlot verloop en voldoende materiaal te garanderen en om overbezetting te voorkomen.Flexibele en zachte scheidingsmatten zijn beschikbaar om groepen van elkaar te scheiden bij het uitvoeren van de verschillende activiteiten.

Een gediplomeerde en ervaren lesgever en ijshockeyspeler, staat in voor de begeleiding van de jongeren. Een klas of groep kan les krijgen, telkens in blokken van 4 of 5 lessen, al dan niet met afname van testen, in schaats- en/of ijshockeytechnieken. Sticks zijn voorzien.

Kleuters zijn welkom op het ijs met schoentjes en eventueel met sleetjes. Deze groep kleuters wordt indien mogelijk niet gemengd met andere scholieren. De mogelijkheid bestaat om tussendoor een warme chocomelk te drinken. Voor deze groep is reservering op voorhand noodzakelijk.

Ons contacteren kan op het nummer 0032 (0) 89 75 60 19 of per e-mail info@maaslandsewintertuin.be.

Tarieven

Scholier/sporter/sportster:

Inkom eerste uur inclusief schaatsen: 3 euro.
Bijkomend uur inclusief schaatsen: 1 euro


Schaatsles/ijshockeyles/begeleiding:

Per uur: 1 euro
(Steeds in groep van 4 of 5 Lessen, met afname van testen af te spreken

Huur puck & Stick: 0,5 euro

Kleuter(ijspret op eigen schoenen, sleetjes en stoeltjes mogen zelf meegebracht worden):

Inkom per uur met 1 warme chocomelk: 1 euro


Begeleider/leraar/lerares:

inkom per uur: gratis
huur schaatsen: gratis

Het Maaslandse Wintertuin team zou het ten zeerste appreciëren als de leerlingbegeleiders in de schaatshal aanwezig blijven om toezicht te houden.


Busvervoer:

Touringcar bedrijf ‘De Wilg’ verzorgt het busvervoer. Dit is wel op voorhand te reserveren bij ‘De Wilg’ zelf. De bussen hebben een capaciteit van 48 zitplaatsen. Ze zijn gekeurd voor 70 personen.

Touringcarbedrijf ‘De Wilg’ is bereikbaar op het nummer 0032 (0) 89 48 08 80 of fax 0032(0)89764160.

‘De Wilg’ factureert rechtstreeks aan de school of sportacademie onafhankelijk of het door ons of rechtstreeks bij hun werd gereserveerd.