Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 0

Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/themes/duotive-two/includes/wordpress-reset-functions.php on line 0
Klucht Hockey | Maaslandse Wintertuin

Klucht Hockey

Als vereniging of bedrijf is het soms moeilijk zoeken naar originele activiteiten voor leden, bestuur of personeel. Activiteiten die de teamspirit binnen uw groep kunnen behouden of verbeteren of een afwisseling vormen na een vergadering. Schaats- en evenementenhal Maaslandse Wintertuin nv biedt u dé unieke en originele kans in Limburg om voor uw groep eens iets anders te organiseren:
Kluchthockey is ijshockey spelen, just for fun. U huurt het ijs voor anderhalf uur. Goed kunnen schaatsen is geen vereiste, het is wel aangeraden dat de schaatsvaardigheid van de deelnemers van ongeveer hetzelfde niveau is.

Het maximaal aantal deelnemers is 20.

 

 

Kluchthockey is ijshockey spelen, just for fun. U huurt het ijs voor anderhalf uur. Goed kunnen schaatsen is geen vereiste, het is wel aangeraden dat de schaatsvaardigheid van de deelnemers van ongeveer hetzelfde niveau is.

Het maximaal aantal deelnemers is 20.

 

Bent u bang om te vallen?

De uitrusting, die u gratis ter beschikking wordt gesteld, beschermt u tegen kwetsuren. De uitrusting omvat per speler één helm met vizier, één broek, één paar handschoenen, één shirt, één paar sokken, schouder-, elleboog- en scheenbescherming. Heeft u geen ijshockeyschaatsen, geen probleem, deze huurschaatsen zitten mee in het kluchthockeypakket alsook sticks en pucks.

U wordt verdeeld in twee teams en begeleid door een ervaren ijshockeyspeler, die u vooraf de nodige instructies geeft en u op het ijs begeleidt.

Verzekering van de deelnemers is niet voorzien, doch verzekeringen voor groeperingen en groepsverzekeringen dekken meestal dergelijke activiteiten.

Tijdens de rust, kan u iets drinken en de strategie van uw team bespreken in de bar beneden. De bar is vanaf het ijs rechtstreeks bereikbaar.

Voor of na de kluchthockey is het mogelijk boven in onze taverne te dineren. Uw avond zal zeker geanimeerd verlopen door het uitwisselen van de opgedane ervaringen en aanvaringen.

Onze taverne is ook aangewezen om te gebruiken als vergaderruimte. Vergaderen en tussendoor even de schaatsen onderbinden, een leuke afwisseling.

Wat moet u meebrengen ?

  • Tijdens het ijshockeyspelen verbruikt u veel energie. Daarom is het aangeraden om een katoenen pyjama of een katoenen shirt met lange mouwen en een comfortabele katoenen broek aan te trekken onder uw uitrusting. Eventueel extra sokken.
  • Na de klucht kan u zich douchen in de kleedruimte, waar voldoende douches aanwezig zijn.
  • Brede tape (+/- 4 cm breed). Deze dient om de kledij vast te tapen.
  • De kostprijs voor 1.5 uur bedraagt 330.00 euro (hockeypakken en begeleider inclusief)