Warning: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 0

Warning: Declaration of My_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/mrvc5852/public_html/mwtmsk.be/wp-content/themes/duotive-two/includes/wordpress-reset-functions.php on line 0
Nieuwe manager | Maaslandse Wintertuin

Nieuwe manager

Mevrouw, Mijnheer,

Wij baten reeds 10 jaar een prachtige schaatsbaan uit gelegen in Maaseik op 500 meter van het stadscentrum. Reeds 10 jaar streven wij er naar om de beste en groenste ijsbaan van België te zijn. Heel veel investeringen zijn gedaan, Groene stroom met 804 zonnepanelen, herschikking van regenwater en vuilwater samen met een opvangbekken van 40.000 liter, verwarming en recuperatie van restwarmte, volledige LED verlichting …

Heel recent hebben de aandeelhouders beslist om dit ook te behouden als ‘ijsbaan’.
De uitbating door Guido Martens zal een einde nemen in de loop van dit jaar en wij zijn dus opzoek naar een geschikte persoon om Guido op te volgen.

De ijsbaan beschikt over een ijsvlakte van 60 bij 30 meter en is volledig in orde voor kunstschaatsen en ijshockey. De nodige kleedruimtes, doelen, ijshockey-spelklok samen met de nodige infrastructuur voor ijshockey wedstrijden zijn aanwezig.
Voor de vrije schaatser-bezoeker zijn er 800 paar schaatsen in de verhuur aanwezig.
Er zijn 2 cafetaria’s, een grote boven en een kleiner onder (toegankelijk met schaatsen).
Onze verwarmd cafetaria boven biedt plaats aan 300 personen en is voorzien van een goed uitgeruste bar en koelingen inclusief een volledig ingerichte keuken waar gemakkelijk voor 200 personen kan gekookt worden.

Wat verwachten wij van onze nieuwe Manager:
De bedoeling is dat U beschikt over een goede portie organisatie talent en inzicht heeft hoe een zaak goed moet draaien. Orde en stiptheid dienen hoog in het vaandel gedragen te worden samen met klantvriendelijkheid.
Het organiseren van allerhande activiteiten hoort ook tot het taken pakket.
Opvolgen van leveranciers en klanten (doorschrijf boekhouding), het ingeven van de banking en alles voorbereiden voor de boekhouder zal door u uitgevoerd worden.
Horeca ervaring is een grote PLUS en technisch inzicht is zeker welkom.
Je zal instaan voor de nodige bestellingen ivm dranken en eten, het opstellen van werkroosters met vaste medewerkers al dan niet met een voltijds of deeltijds uurrooster, het aansturen van studenten zal zeker aanwezig zijn.
Onderhoud van het ijsvlakte, koelinstallatie, ijsdweiler zal systematisch aangeleerd worden.

Indien u interesse heeft kan u uw kandidatuur eenvoudig stellen via mail, brief op onderstaand adres.

Met de meeste hoogachting,
Guido Martens

 

Telefoon: 089/75 60 19
Fax : 089/75 60 35
Email: info@maaslandsewintertuin.be
B.T.W. nr.: BE 860.690.304